Burger drobiowy
Burgerowi nikt się nie oprze, polecam wersje fit z drobiem. Można podać go jako dodatek do obiadu lub jako wkładkę do bułki. Polecam wersje pierwszą :)
Składniki:
- 2 zmielone piersi z kurczaka - ok 500g
- 1 duża posiekana cebula
- 2 łyżki rosołu
- sól, pieprz, zielona czubryca
Przygotowanie:
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Formujemy większe burgery i smażymy je na grillu elektrycznym lub patelni grillowej smarując odrobiną oliwy po ok 4 minuty z każdej strony
Napisano już 2 komentarze/y. Dyskusja powoli się rozwija...
Wygląda super:) Niedługo też zrobię :)
OdpowiedzUsuńCoś mi się wydaje, że zjadłbym go naraz :D
OdpowiedzUsuńMiło mi że przeczytałeś\łaś mój post. Pozostaw ślad po sobie - też lubię czytać:)