Sałatka jajeczna z rzodkiewką.
Piękna pogoda aż kusi aby sięgnąć po kolorowe posiłki. Sałatka jajeczna z rzodkiewką. Idealnie pasuje na śniadanie w wiosenne dni. Jej wykonanie zajmuje parę chwil. Mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła się cieszyć takimi śniadaniami siedząc na balkonie. Wy również tęsknicie za wiosną?
Składniki:
- 4 jaja ugotowane na twardo
- 3 korniszony
- 6 dużych rzodkiewek
- 1 dymka
- 2 łyżki majonezu
- sól, pieprz, szczypiorek do dekoracji
Przygotowanie:
Kroimy w kostkę: jaja, korniszony oraz dymkę. Rzodkiewki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem łączymy z majonezem i doprawiamy. Na talerzu dekorując szczypiorkiem.
Nie napisano jeszcze komentarzy. Zapraszam więc do dyskusji...
Miło mi że przeczytałeś\łaś mój post. Pozostaw ślad po sobie - też lubię czytać:)